Assoleix el benestar
amb programes fets a mida

Avaluem les teves necessitats per a oferir-te un entrenament a mida, i t’acompanyem al llarg de tot el procés per a garantir que assoleixes els teus objectius.

Pilates

És el mètode més complet d’exercici físic, creat per Joseph Pilates l’any 1920 i basat en el control del moviment. Parteix d’exercicis que estiren i tonifiquen el cos amb màquines i eines dissenyades específicament per a aquesta funció. Pilates es centra en l’alineació i l’elongació del cos, la respiració conscient, la fluïdesa i la concentració del cos. D’aquesta manera millora la qualitat i l’eficàcia dels nostres moviments.

Es tracta d’una activitat dirigida, organitzada, estructurada i sempre supervisada, la qual cosa la fa accessible per a tothom: l’activitat s’adapta a l’alumne i no l’alumne a l’activitat. Pilates aportarà al teu cos experiències inesperades, i es considera un dels mètodes més eficaços per a acabar amb el mal d’esquena. També és ideal per a la rehabilitació de lesions, per a embarassades, i per a la recuperació postpart amb gimnàstica hipopressiva.

“La bona forma física és el primer requisit de la felicitat” (Joseph Pilates)

Kundalini Ioga

És el ioga de la consciència, i també un dels més antics, basat en les ensenyances de Yoghi Bhajan. Es tracta d’un mètode ideal per a aconseguir una major sensació de vitalitat i lucidesa. Kundalini Yoga actua a nivell físic, electromagnètic i de consciència, entrellaçant magistralment diferents tècniques de ioga: Hatha Yoga, pranayama, cant de mantres, mudres, Laya Yoga, relaxació, meditació activa i meditació estàtica. El seu gran poder li permet assolir els efectes desitjats amb una rapidesa extraordinària. Per la seva creativitat i dinamisme, és el ioga que més sol agradar a les persones actives.

“L’edat es medeix per la flexibilitat de la columna, conserva’t jove, mantén-te flexible” (Yogui Bhajan)

Funcionament de les classes

Les classes de Pilates es porten a terme en grups reduïts de cinc persones. La seva durada és de 55 minuts aproximadament. La freqüència recomanada és dos cops per setmana. Les classes de Ioga són en grups de set persones o semi-privades. La durada és de 55 minuts. La combinació de Pilates i Ioga és una bona elecció.

Horaris

HorariDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
8:30 – 9:30h PilatesPilatesPilatesPilatesPilates
9:30 – 10:30h PilatesPilatesPilatesPilates Pilates
10:30 – 11:30h PilatesPilatesPilatesYoga
14:00-15:00h
15:00-16:00h15:30 Pilates
16:00-17:00h
17:00-18:00hPilatesPilatesPilates
18:00-19:00h Pilates PilatesPilatesPilates
19:00-20:00hPilates Pilates PilatesPilates
20:00-21:00hPilates PilatesPilatesPilates
Horaris Flow