El teu centre de
Pilates a Alella

Un espai personalitzat, amb unes instal·lacions confortables, les millors màquines i un equip professional altament qualificat.

Benvingut a flow Alella,
el teu espai de salut i benestar

Guanya salut i felicitat amb els mètodes Pilates i Kundalini Yoga, en un entorn acollidor i adaptat a les teves necessitats.

Filosofia

El desenvolupament de la consciència corporal i la fluïdesa dels moviments conscients i eficaços ens porten a sentir el benestar físic i l’equilibri del sistema nerviós, tot potenciant la confiança en les nostres pròpies capacitats i descobrint que el moviment i el progrés són accessibles a tothom.

“Fluir amb el moviment per a fluir en la vida”

Pilates

El mètode més complet d’exercici físic, creat per Joseph Pilates l’any 1920 i basat en el control del moviment. Partint d’exercicis que estiren i tonifiquen, Pilates es centra en l’alineació, l’elongació, la respiració conscient, la fluïdesa i la concentració del cos.

“La bona forma física és el primer requisit de la felicitat” (Joseph Pilates)

Ioga

Un mètode que busca una major sensació de vitalitat i lucidesa, actuant a nivell físic, electromagnètic i de consciència i entrellaçant magistralment diferents tècniques de ioga. Per la seva creativitat i dinamisme, és el ioga que més sol agradar a les persones actives.

“L’edat es medeix per la flexibilitat de la columna, conserva’t jove, mantén-te flexible” (Yogui Bhajan)

Flow Alella Yoga Pilates

L’estudi

Flow neix el gener de 2015 amb l’impuls i la il·lusió de crear un projecte personal. És un espai personalitzat de dues plantes amb l’encant d’una casa que data del segle XV. L’estudi disposa d’unes instal·lacions confortables, les millors màquines i un equip professional altament qualificat.